FREDERIKSOORD, DRENTHE

Een humanitaire missie in eigen land

September 2017

#EntreNous Hellinga’s zetten schouders onder oprit

18 augustus 2017
IMG_20170623_170615289-1200x675.jpg

Niet zo lang geleden plaatste ik het bericht met de titel: #EntreNous Wie draagt een steentje bij?

Een burgerinitiatief van Lotte ‘straat maakt straat’ bracht in korte tijd een paar aanhangwagens en een hand vol vrijwilligers voort. Geweldig om te zien. Het was nog slechts wachten op een donatie van een partij oude klinkers en wat zand.

Hoopvol een oplossing te vinden stuurden we met Ingeborg, Nils, Sanne en Gabriel van Stichting KiK deze en andere vraagstukken rond opzoek naar het antwoord. En dan staan er gelukkig mensen op die zeggen, die oprit dat gaan we regelen!

We zetten in op duurzaam ondernemen in de breedste zin van het woord. We ondersteunen verschillende maatschappelijke (lokale) initiatieven. Wij doen graag iets terug voor de samenleving. Wij zien deze betrokkenheid als onderdeel van duurzaam ondernemen.
Bron: http://www.ghellinga.nl/media/duurzaam-ondernemen/

Mooi om te zien dat er bedrijven zijn die de handschoen oppakken. Benno Hellinga heeft gerecycled materiaal aangeboden voor de oprit en Frank Hellinga om daarna het pad aan te leggen. We zijn hier echt heel erg blij mee en het voorkomt dat bij slecht weer voor bezoekers de ingang onbegaanbaar wordt.

Bedankt alvast voor dit genereuze aanbod Benno en Frank!

Linkjes:

http://www.ghellinga.nl/

http://www.frankhellinga.nl/

Help je mee met het onderzoek naar onze verzorgingsstaat?

http://www.basiskamp-entrenous.nl/aanmelden-vrijwilliger/